Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» ο Ατρόμητος: Συμφώνησε και με τον Φαν Βέερτ (vid)

Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» ο Ατρόμητος: Συμφώνησε και με τον Φαν Βέερτ (vid)

Ο Τομ Φαν Βέερτ με τη φανέλα της ΑΕΚ

bet365

Στον Ατρόμητο θα αγωνίζεται για δύο επόμενα χρόνια ο Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος έχει πάρει πάρει φόρα και «κλείνει» τη μία μεταγραφή μετά την άλλη. Οι Περιστεριώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Τομ Φαν Βέερτ για τα επόμενα δύο χρόνια και μέσα στις επόμενες μέρες, ο Ολλανδός επιθετικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Οι Περιστεριώτες με τον 33χρονο φορ κάνουν ακόμα μια σπουδαία προσθήκη μετά την απόκτηση του Καρλίτος και του Αλεξέι Κοσέλεφ. Μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο Φαν Βέερτ βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που κατάφερε να τον κερδίσει.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος όπως και στις περιπτώσεις των Καρλίτος και Κοσέλεφ, αλλά και του Πάμπλο Γκαρσία, κινήθηκε μεθοδικά και αστραπιαία, παρότι ο φετινός σχεδιασμός ξεκίνησε πιο διστακτικά λόγω των επαφών (συνεχίζονται) του Γιώργου Σπανού με υποψήφιους επενδυτές για την πώληση της ΠΑΕ. Παρόλα αυτά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, έδωσε εντολή για δυναμική ενίσχυση, κάτι που το δείχνει έμπρακτα με τις παραπάνω κινήσεις. Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου μαζί με τον νέο επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ Στάθη Ταυλαρίδη, έχουν σηκώσει μανίκια και τρέχουν τον σχεδιασμό της ομάδας προκειμένου να έχει κλείσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το ρόστερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας 2 Ιουλίου η «πρώτη»).

Ο Φαν Βέερτ συστήθηκε στο ελληνικό κοινό με την μεταγραφή του στον Βόλο τη σεζόν 2021/22 όπου σε 31 ματς σημείωσε 17 τέρματα. Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ που τον απέκτησε τον Σεπτέμβριο του 2022. Με την ΑΕΚ σε 19 αγώνες σημείωσε 6 γκολ.

Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1990 στο Σιντ Μιχιλσχέστελ της Ολλανδίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην RKVV, ομάδα της περιοχής του, και στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ντεν Μπος, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της σε 118 παιχνίδια (45 γκολ, 12 ασίστ).

Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε στην Εξέλσιορ. Με την ομάδα του Ρότερνταμ αγωνίστηκε μέσα στην επόμενη διετία σε 70 ματς (31 γκολ, 6 ασίστ). Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Γκρόνινγκεν, με την οποία μέτρησε 54 συμμετοχές, σκοράροντας 18 φορές (4 ασίστ).

Τον Αύγουστο του 2018 μετακόμισε στη Δανία υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άαλμποργκ, παίζοντας συνολικά σε 91 παιχνίδια (31 γκολ, 9 ασίστ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα