ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης στα γραφεία της ΠΑΕ τη Δευτέρα

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης στα γραφεία της ΠΑΕ τη Δευτέρα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ τη Δευτέρα για να δώσει τις κατευθύνσεις του, όπως κάθε χρόνο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στην OPAP Arena πρόκειται να μεταβεί τη Δευτέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να δίνει το «παρών» όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή προκειμένου να προχωρήσουν διάφορα ζητήματα.

Ο Μελισσανίδης θα δώσει τις κατευθύνσεις του πάνω σε σημαντικά θέματα που πρέπει να «τρέξουν», ενώ παράλληλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σε επίπεδο φημών αναφορικά με την επόμενη μέρα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είναι πάντα ενεργός σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, ο οποίος είναι σε εξέλιξη κανονικά σε συνεργασία με τους υπεύθυνους και τον Ματίας Αλμέιδα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι τις προηγούμενες μέρες το αφεντικό της ΑΕΚ είχε συνάντηση με τον Αλμέιδα, με τον Κονέ και με άλλα στελέχη του κλαμπ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, κάτι που επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα