ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μελισσανίδης!

ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μελισσανίδης!

Γιώργος Τσακίρης
ΜΕΛ

bet365

Όπως αναμενόταν ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρίσκεται από νωρίς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη και στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Είχε γίνει γνωστό ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την επιστροφή του από μια απόδραση με το σκάφος του θα βρίσκονταν σήμερα από νωρίς το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Κάτι άλλωστε για το οποίο ενημερωθήκατε από χθες εδώ στο Gazzetta όπως και για το λόγο για τον οποίο θα το κάνει αυτό, τη στιγμή που υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία δημιουργούσαν σενάρια και φημολογία ακόμη και για την επόμενη μέρα της διοίκησης της εταιρίας.

Είναι γεγονός βέβαια ότι πρόκειται για μια κίνηση που την κάνει συχνά, ειδικότερα όμως με το τέλος κάθε σεζόν, αλλά λογικό να συνδεθεί και με τα σενάρια που κυκλοφόρησαν. Άλλωστε πρόκειται για κάτι που ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας και απόλυτο αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έχει αναφέρει στο πολύ πρόσφατο παρελθόν: ότι δηλαδή δεν θα είναι για πάντα στην ΑΕΚ!

Ωστόσο είναι ανοιχτά πολλά, ούτως ή άλλως, ζητήματα σχετικά με την επόμενη μέρα στο αγωνιστικό με τον Μελισσανίδη να έχει αρκετά ενεργό ρόλο και φέτος σε αυτό το κομμάτι. Όχι προφανώς της επιλογής προσώπων, για να μην παρεξηγηθώ, αλλά είχε και τις προηγούμενες μέρες συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά και με τον Παναγιώτη Κονέ και άλλα στελέχη της ΑΕΚ, οι οποίοι τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του. Οπότε είναι λογικό να βρίσκεται στην ΠΑΕ προκειμένου να τρέξει τις αποφάσεις και προφανώς τις εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι.

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η ολοκλήρωση της παρουσίας του στα γραφεία της ΠΑΕ και όσα προκύψουν από αυτή φυσικά και το Gazzetta θα έχει το ρεπορτάζ... Stay tuned!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα