ΑΕΚ: Η Ένωση δεν θα είναι η πρώτη ενασχόληση του Ηλιόπουλου με τον αθλητισμό

ΑΕΚ: Η Ένωση δεν θα είναι η πρώτη ενασχόληση του Ηλιόπουλου με τον αθλητισμό

Newsroom
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

bet365

Η ΑΕΚ άλλαξε σελίδα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παραχωρεί την ομάδα στον Μάριο Ηλιόπουλο. Η Ένωση πάντως δεν θα είναι η πρώτη ενασχόληση του 54χρονου εφοπλιστή στον αθλητισμό.

Νέα σελίδα για την ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε την ιστορική απόφαση να παραχωρήσει την ΑΕΚ, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να είναι από σήμερα ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης.

Ο 54χρονος εφοπλιστής θα παρουσιαστεί από τον ίδιο τον Μελισσανίδη το απόγευμα της Δευτέρας στην OPAP Arena. Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν είναι γνωστός μόνο από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και την εταιρεία Seajets, αλλά και από την αγάπη που έχει στην ταχύτητα και τους αγώνες αυτοκινήτου.

Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ

Ωστόσο, για τον 54χρονο εφοπλιστή η ΑΕΚ δεν θα είναι η πρώτη ενασχόληση του με τον αθλητισμό, πέρα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι γνωστό ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος χορηγεί τις ομάδες των Κυκλάδων, Πανναξιακός, Φοίνικας Σύρου, της Κύμης στο μπάσκετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι επίσης χορηγός σε τοπικές δραστηριότητες όπως το Mykonos Run, Folegandros Sunset trail, Serifos Sunset race και Cyclades Regatta.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα