Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο τραπέζι και το σενάριο αγοράς του Κάρμο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο τραπέζι και το σενάριο αγοράς του Κάρμο

Ο Ολυμπιακός εξετάζει ακόμη και την αγορά του Κάρμο

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διατηρήσει στις τάξεις του τον Νταβίντ Κάρμο, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να αγοράσει τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να κρατήσει τον φετινό «στυλοβάτη» της άμυνάς του, Νταβίντ Κάρμο στην ομάδα. Οι πρώτες προσπάθειες των «ερυθρολεύκων» αφορούσαν ένα νέα δανεισμό του παίκτη, ο οποίος φυσικά θα συνοδευόταν από μία νέα οψιόν αγοράς, που μπορεί να είχε ακόμα και υποχρεωτικό χαρακτήρα.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι ακόμη και να προβούν σε άμεση αγορά των δικαιωμάτων του Ανγκολέζου κεντρικού αμυντικού (κυρίως μέρους των δικαιωμάτων του παίκτη), ακόμη κι αν αυτό πρόκειται να τους κοστίσει ακριβά, αρκεί να καταφέρουν να συμφωνήσουν με την Πόρτο σε μία τιμή που θα μπορούν να «εξυπηρετήσουν».

Σημαντικός σύμμαχος του Ολυμπιακού στην προσπάθεια αυτή είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει στο λιμάνι του Πειραιά αναγωρίζοντας στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ πως του προσέφερε μία διέξοδο όταν αυτός βρισκόταν σε μία μπλεγμένη κατάσταση στην Πόρτο ενώ μην ξεχνάμε πως με τους «ερυθρόλευκους» κατέκτησε και το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου φέτος.

Πέραν όλων των άλλων, ο Κάρμο αποτελεί και τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της άμυνας του Ολυμπιακού κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που αρέσει πολύ στον ίδιο και τονώνει την αυτοπεποίθησή του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα