ΑΕΚ: Η κίνηση του Ηλιόπουλου πως «όλα θα πάνε καλά»

ΑΕΚ: Η κίνηση του Ηλιόπουλου πως «όλα θα πάνε καλά»

Newsroom
iliopoulos eurokinisi

bet365

Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε την χαρακτηριστική χειρονομία του Μάριου Ηλιόπουλου, νέου ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είναι από σήμερα (10/6) ο Μάριος Ηλιόπουλος και πριν από λίγο παρουσιάστηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Κατά τη διάρκειά της μίλησε για πρώτη φορά ως ισχυρός άνδρας της Ενωσης, ενώ ο δεύτερος από την πλευρά του δεν μπόρεσε να κρύψει την εύλογη συγκίνησή του.

Οταν δε οι δύο άνδρες ολοκλήρωσαν την τοποθέτησή τους και τα όσα είχαν να πουν, αγκαλιάστηκαν ένθερμα και το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο.

Τότε ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε τον καινούργιο μεγαλομέτοχο των «κιτρινόμαυρων» να κάνει με τα χέρια του μία χαρακτηριστική κίνηση πως «όλα θα πάνε καλά»!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα