Πού έφτασε το deal του Μελισσανίδη με τον Ηλιόπουλο για την ΑΕΚ

Πού έφτασε το deal του Μελισσανίδη με τον Ηλιόπουλο για την ΑΕΚ

Newsroom
Ο Μελισσανίδης με τον Ηλιόπουλο

bet365

Ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος είναι και επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τα χρήματα για το deal να ξεπερνούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 90 εκατομμύρια.

Εποχή... Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ, με τον Έλληνα εφοπλιστή να αποκτά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη τις μετοχές της Ένωσης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον ίδιο τον -πλέον- πρώην ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ηλιόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα δώσει και την ψυχή του για να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ, κάνοντας μάλιστα αναφορά στο παρελθόν του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ηλιόπουλος - ΑΕΚ: Ξεπέρασε τα 90 εκατομμύρια το deal

Μολονότι στις ανακοινώσεις δεν αναφέρθηκε το ποσό που έφερε το μεγάλο deal για την Ένωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεπέρασε τα 90 εκατομμύρια. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη συμφωνία για τον Έλληνα εφοπλιστή, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναζητά το κατάλληλο πρόσωπο, προκειμένου να είναι βέβαιος για την εξασφάλιση του μέλλοντος της ομάδας στα ίδια στάνταρ με τώρα. Να κάνει, δηλαδή, πρωταθλητισμό και να παίζει στην Ευρώπη.

Σύντομα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και τα πράγματα γύρω από το μπάτζετ και την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της δύσκολης χρονιάς που ακολουθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα