Original σε Μελισσανίδη: «Αφησες κληρονομιά βαριά που από μόνη της είναι εγγύηση για το μέλλον»

Original σε Μελισσανίδη: «Αφησες κληρονομιά βαριά που από μόνη της είναι εγγύηση για το μέλλον»

Newsroom
melissanidis eurokinisi

bet365

Η Original 21 αναγνώρισε την μεγάλη προσφορά του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Ενωση και σχολίασε για εκείνον πως ««η ιστορία γράφεται με πράξεις και οι πράξεις σου περνάνε στο πάνθεον της ιστορίας της μεγάλης σου, της μεγάλης μας αγάπης. Της ΑΕΚ».

Την αποχώρησή του από την ιδιοκτησία της ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα (10/6) ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που έκανε γνωστό ότι νέος ιδιοκτήτης της Ενωσης είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Ετσι έκλεισε ο πολυετής κύκλος της παρουσίας του στα διοικητικά των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος συνδυάστηκε με τίτλους αλλά και την επιστροφή του club στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ανέγερση της «OPAP Arena».

Η Original 21 αναγνώρισε την προσφορά του και μέσω των social media ανέφερε τα εξής:

«Η ιστορία γράφεται με πράξεις και οι πράξεις σου περνάνε στο πάνθεον της ιστορίας της μεγάλης σου, της μεγάλης μας αγάπης. Της ΑΕΚ. Άφησες κληρονομιά βαριά που από μόνη της είναι εγγύηση για το μέλλον. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ πρόεδρε, οπαδέ και δημιουργέ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !
Δεν υπάρχει τέλος ...όλα είναι μια συνέχεια. ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα