ΑΕΚ: Η επόμενη (στρωμένη) μέρα της Ένωσης και του Ηλιόπουλου...

ΑΕΚ: Η επόμενη (στρωμένη) μέρα της Ένωσης και του Ηλιόπουλου...

ΑΕΚ: Η επόμενη (στρωμένη) μέρα της Ένωσης και του Ηλιόπουλου...

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στη νέα σελίδα της Ένωσης και τον νέο ιδιοκτήτη αυτής που έχει έτοιμο δρόμο να διαβεί και να φτάσει στην επιτυχία...

Αλήθεια πόσο περισσότερο ιδανική θα μπορούσε να είναι η κατάσταση για οποιονδήποτε επιχειρηματία θελήσει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από το να έχει διαθέσιμη μια ομάδα όπως είναι σήμερα η ΑΕΚ; Προσωπικά εκτιμώ ότι δεν γίνεται να προκύψουν – υπάρξουν καλύτερες συνθήκες και γι' αυτό βέβαια ο Μάριος Ηλιόπουλος αποφάσισε να την κάνει δική του, διότι δεν ήρθε από το... παράθυρο, αλλά κανονικότατα από την πόρτα και την αγόρασε, με αρκετά χρήματα όπως προκύπτει κατ' αρχάς από το ρεπορτάζ, διότι μένει να δούμε τι θα αποκαλύψει και ο ίδιος στη διάρκεια της συνέντευξης που θα παραχωρήσει, της πλέον σημαντικής για όλους τους Ενωσίτες, αφού αφορά το από δώ και πέρα και πάντα μεγαλύτερη σημασία θα 'χει το παρόν και το μέλλον. Ότι έγραψε – έγραψε, το θέμα είναι το τώρα και το αύριο να είναι πάντα καλύτερο!

Αυτή πρέπει να είναι η επιδίωξη και δεδομένα αυτή είναι η επιθυμία των φίλων της ομάδας, τουλάχιστον όσον αφορά στην ΑΕΚ, να είναι καλύτερη η επόμενη μέρα της προηγούμενης και να μη φέρνει προβλήματα και πιο συγκεκριμένα διοικητική αβεβαιότητα. Αν κρίνουμε από τα όσα μας παρουσίασαν εκείνοι που γνωρίζουν καλά σε οικονομικό επίπεδο τη δυναμική του Μάριου Ηλιόπουλου επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για έναν επιχειρηματία ο οποίος, όχι μόνο μπορεί να ανταποκριθεί έχοντας στα χέρια του το τιμόνι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, αλλά να το πάει και παραπέρα. Αυτά φυσικά μένει να αποδειχτούν. Άποψη δεν γίνεται να έχουμε για το νέο του αυτό εγχείρημα γιατί δεν υπάρχει και προηγούμενο δικής του παρουσίας στο χώρο του ποδοσφαίρου και πόσο μάλλον σε ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό club.

Για τον λόγο αυτό σημειώνω από χθες ότι έχει τεράστια σημασία να τον δούμε, γνωρίσουμε και ακούσουμε, μέσα από τη διαδικασία της συνέντευξης που θα παραχωρήσει, στη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να μας εξηγήσει – αναλύσει – παρουσιάσει το δικό του όραμα για την ΑΕΚ. Όσο πιο ταπεινό είναι αυτό, τόσο το καλύτερο για μένα, όχι μικρό προσέξτε, ταπεινό εννοώ... Διότι κακά τα ψέματα και με δεδομένη τη δέσμευση της δημιουργίας του ξενοδοχείου και την ολοκλήρωση του πρότζετ AEK City στα Σπάτα, δεν υπάρχει κάτι που θα απαιτείται να δημιουργηθεί σε ένα σύλλογο όπως είναι η Ένωση. Διότι υπάρχει γήπεδο ήδη, το πλέον σύγχρονο και ομορφότερο εντός κι εκτός συνόρων, αλλά και ένα υπέροχο, επίσης σύγχρονο και με δικό του γήπεδο με όλες τις απαραίτητες άδειες για να συνιστά και δεύτερη έδρα της ΑΕΚ, στα Σπάτα...

Ο Ηλιόπουλος καλείται να κάνει ότι πρέπει οικονομικά για την υπέρβαση στο αγωνιστικό!

AEK

Συνέχεια και συνέπεια σε αυτό που βρήκε και με μικρή οικονομική υπέρβαση να πετύχει την αγωνιστική αναβάθμιση που μπορεί να συνιστά και απογείωση για τα επόμενα χρόνια... Ένας έξυπνος άνθρωπος εκμεταλλεύεται τη στρωμένη δουλειά που έχει και το πάει το έργο παραπέρα με σωστές κινήσεις και δίχως να επιδιώκει την... λεζάντα. Τέτοιος μου κάνει ο Μάριος Ηλιόπουλος ωστόσο δεν το γνωρίζει κανείς μας και όποιος πει ο αντίθετο θα είναι ψεύτης. Πάντως επιμένω ότι ο νέος ιδιοκτήτης έχει έτοιμο δρόμο να διαβεί για να φτάσει εύκολα στην επιτυχία, αν και αυτή δεν είναι ποτέ δεδομένη στο χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο γίνεται με τα δεδομένα που βρίσκει το νέο αφεντικό στην ΑΕΚ μιας και εκτός των έργων που αναφέρω παραπάνω, τα οποία βρήκε και αγόρασε βέβαια, έχει και το αγωνιστικό σε ένα τέτοιο επίπεδο που δεν χρειάζεται να... ιδρώσει!

Όπως δεν είναι απαραίτητο και να ...ματώσει οικονιμικά για να το αναβαθμίσει και να το απογειώσει... Δεν παραλαμβάνει καμμένη ...γη, ούτε μια ομάδα που φεύγουν όλοι, ή απαιτείται να αποκτηθούν 12 με 18 ποδοσφαιριστές. Έχει στη διάθεσή του ένα αγωνιστικό πρότζεκτ σε εξέλιξη, το οποίο μπαίνει σε τρίτο χρόνο λειτουργίας, με προπονητή απίθανα σημαντικό (ούτε τέτοιον λοιπόν οφείλει να ψάξει) και στελέχη που τρέχουν τρίτο καλοκαίρι μαζί με τον Αργεντινό τεχνικό τα μεταγραφικά -τον αγωνιστικό σχεδιασμό- της ΑΕΚ. Το πλάνο ενίσχυσης, οι επαφές για προσθήκες, ανανεώσεις, υπάρχουν και τρέχουν παράλληλα καιρό τώρα στη σωστή βάση που θέλει ο Πελάδο και οι άνθρωποι της Ένωσης και αυτό που καλείται να πράξει ο νέος ιδιοκτήτης είναι σε οικονομικό επίπεδο να κάνει σχετκά πιο εύκολο το έργο όλων προς τη σωστή κατεύθυνση...

Όταν γράφω «να κάνει σχετικά πιο εύκολο το έργο» δεν εννοώ να πετάξει στο τραπέζι καμιά 50αρια μύρια και να πει «παίξτε μπάλα και πάρτε ότι θέλετε» γιατί αυτό θα σημαίνει ότι ο δρόμος που παίρνουμε είναι εντελώς λανθασμένος! Απλά όπου απαιτείται συνετή υπέρβαση να γίνει ειδικά φέτος γιατί χάρη σε αυτή θα 'ρθουν επιτυχίες και θα μπουν βάσεις για σούπερ μέλλον στο αγωνιστικό και με τον Μάριο Ηλιόπουλο στο τιμόνι της διοικητικής ηγεσίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία τη συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ τον οποίο χάρηκα να ακούω να λέει πως θέλει να είναι νικητής, να κατακτήσει τίτλους και να είναι αρχιστράτηγος στο πεδίο της μάχης... Διότι με τα νέα δεδομένα που έχουμε και στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου, θα δούμε πώς θα πάει το... έργο, θα χρειαστούν μάχες και μάλιστα κάποιες θα είναι και άνισες, άρα είναι απαραίτητο να είναι αρχιστράτηγος και όχι παρατηρητής από την... καρέκλα που ευτυχώς δεν του αρέσει καθόλου όπως μας είπε!

AEK

Υγ: Το πλέον σημαντικό γεγονός, για τον λόγο αυτό άλλωστε το ρώτησα, είναι η γνώση για όλα που είχε ο Ματίας Αλμέιδα από πρώτο χέρι, από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη όπως αναμενόμενα εκτιμώ θεωρούσαμε ότι θα ισχύει. Όμως έπρεπε να μας το εξηγήσει ο μέχρι χθες ισχυρός άνδρας και ηγέτης της ΑΕΚ. «Δεν θα έκανα τίποτα δίχως να ενημερώσω τον προπονητή μας που συνιστά το μεγαλύτερο κεφάλαιο για την ΑΕΚ» (σ.σ.: εννοεί σε ότι αφορά στο αγωνιστικό), απάντησε ο Μελισσανίδης για να αποκαλύψει ότι έχει ήδη, όχι μόνο γνώση για την αγοραπωλησία, αλλά και επαφή με τον ίδιο τον Μάριο Ηλιόπουλο, εξίσου σημαντικό και απόλυτα σωστό. Διότι τον γνώρισε και προχωράει τα πάντα όπως έτρεχαν έως τώρα με τον Μελισσανίδη απόλυτα ενεργό όπως και χθες μας εξήγησε, γι' αυτό και θα συνεχίσει να βοηθάει και σε ότι αφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό, προκειμένου να μη προκύψει πρόβλημα αν και δικαιολογημένα υπάρχει εμπιστοσύνη στα στελέχη που εκείνος είχε επιλέξει και αναμενόμενα εμπιστεύεται.

Υγ2: Στη συνέντευξη που έδωσε ο πρώην υπάλληλος της και στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως υποψήφιος της προεδρίας της ΕΠΟ, δεν έχει προηγούμενο να μπει σε αυτή τη θέση πρώην ενεργό στέλεχος – υπάλληλος ΠΑΕ έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει συμμαχία της ομάδας του με τον Ολυμπιακό. Και σήμερα δεν είναι Τρίτη 11 του Ιούνη να προσθέσω εγώ... Ότι πιο γελοίο το format που λέγεται για τη SuperLeague και μακάρι να γίνει φυσικά, όπως τέτοιο ήταν το πρότζεκτ με τις Β ομάδες και το έγραφα, τότε φώναζαν οι συνάδελφοι άλλων ομάδων ότι έχω λάθος, τώρα γράφουν και λένε ας τις διαλύσουν δεν έχει και καμία αξία... Δεν πειράζει, ας είναι, καλό είναι να καταλαβαίνουμε έστω και αργά!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...