Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ μίλησε για το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ μίλησε για το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους»

ελλαδα

bet365

Ο Πεπ Μπιέλ παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικά ΜΜΕ και στάθηκε στο μέλλον του στον Ολυμπιακό μετά το τέλος του δανεισμού στην Άουγκσμπουργκ.

Ο Πεπ Μπιέλ είναι ανάμεσα στους δανεικούς που θα επιστρέψουν στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι μετά το περάσμα του στην Άουγκσμπουργκ όπου σε ένα εξάμηνο είχε μόλις 11 παρουσίες και χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία στην Bundesliga.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο «EsportsIB3» και τον δημοσιογράφο Μαρκ Ερέρο Πέρεθ όπου αναφέρθηκε στην παρουσία του στη Γερμανία και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Μαγιόρκα, όπου χαρακτηριστικά είπε: «Αν η Μαγιόρκα μου κάνει πρόταση, θα την άκουγα. Είναι μία καλή επιλογή».

Βέβαια, αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον Ολυμπιακό, όπου μεταξύ άλλων είπε: «είμαι έτοιμος να επιστρέψω στον Ολυμπιακό τον Ιούλιο. Νιώθω χαρούμενος στον σύλλογο μαζί με τους οπαδούς της ομάδας». Από εκεί και πέρα, τόνισε πως περιμένει την απόφαση του συλλόγου για το τι θα γίνει με την παρουσία του στον Πειραιά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, φόρεσε την εμφάνιση της Άουγκσμπουργκ, την έβγαλε και από κάτω είχε του Ολυμπιακού, με την οποία έμεινε για τη συνέντευξη.

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

ελλάδα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα