Ολυμπιακός: Παρέμεινε «ερυθρόλευκος» ο Τζολάκης

Ολυμπιακός: Παρέμεινε «ερυθρόλευκος» ο Τζολάκης

Newsroom
Τζολακης

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν μέσω instagram την παραμονή του νεαρού τερματοφύλακα.

Έχοντας πραγματοποιήσει μια εξαιρετική χρονιά και συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να γράψει ο Ολυμπιακός ιστορία κατακτώντας το Conference League, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν λογικό να να γίνει στόχος ομάδων του εξωτερικού. Ο 22χρονος τερματοφύλακας όμως θα παραμείνει στους Πειραιώτες, κάτι που γνωστοποίησαν μέσω των social media που διαθέτουν.

Ο Τζολάκης με την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όχι απλά πήρε την ευκαιρία, αλλά την άρπαξε από τα μαλλιά δείχνοντας πόσο μεγάλος τερματοφύλακας είναι παρά το νεαρό της ηλικίας του. Από τον αγώνα με την Μακάμπι στη Σερβία όπου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την επική ανατροπή, πήρε την θέση του βασικού τερματοφύλακα και δεν την άφησε.

Και πως να την αφήσει με τέτοιες εμφανίσεις όπως με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, όπου με μεγάλες επεμβάσεις και στο παιχνίδι, αλλά και στα πέναλτι έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Μεγάλες επεμβάσεις έκανε και κόντρα στην Άστον Βίλα, ενώ ήταν εξαιρετικός και στον τελικό με την Φιορεντίνα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα