Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αποκάλυψε ποια χώρα θεωρεί ότι θα κατακτήσει το EURO 2024

Newsroom
Ο Μεντιλίμπαρ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ρωτήθηκε για το EURO 2024 και αποκάλυψε ποια ομάδα βλέπει να φτάνει μέχρι την κορυφή του βάθρου στη διοργάνωση.

Αντίστροφα μετράμε για την πρεμιέρα του EURO 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, όπου δεν βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας μετά την ήττα στη Γεωργία για τον τελικό των play off του Nations League.

Από την άλλη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην Ισπανία για τη διοργάνωση και στάθηκε στο ποια ομάδα βλέπει να τερματίζει πρώτη το νήμα του θεσμού.

Ο ίδιος τόνισε πως φαβορί δεν είναι η Αγγλία και ως ζευγάρι του τελικού βλέπει τη Γερμανία με την Πορτογαλία με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι εκείνη που θα σηκώσει στο τέλος το τρόπαιο.

Αναλυτικά:

«Δεν βλέπω κάποια Εθνική ως ξεκάθαρο φαβορί. Δεν βλέπω, δηλαδή, κάποια ομάδα που μπορώ να πω ότι ξεχωρίζει ως φαβορί. Στο γκρουπ της Ισπανίας, υπάρχει η Κροατία και η Ιταλία. Πολλοί λένε ότι η Αλβανία μπορεί να κάνει την έκπληξη. Πιστεύω ότι η Κροατία και η Ισπανία είναι τα φαβορί στον όμιλο. Δεν ξέρω πώς θα παρουσιαστεί η Ιταλία. Από 'κει και πέρα, όσον αφορά τον νικητή του Euro... Δεν θα έβαζα την Αγγλία ως φαβορί. Θα έλεγα την Πορτογαλία ή τη Γερμανία για ζευγάρι του τελικού. Θεωρώ ότι η Ισπανία θα φτάσει μακριά. Θα φτάσει ως τα ημιτελικά. Για νικήτρια, θα έλεγα την Πορτογαλία».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα