Ολυμπιακός: Η Πόρτο θα ζητήσει 12 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο σύμφωνα με τους Άγγλους

Ολυμπιακός: Η Πόρτο θα ζητήσει 12 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο σύμφωνα με τους Άγγλους

«Πιθανό να επιστρέψει και να μείνει στην Πόρτο ο Κάρμο»

bet365

Νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αγγλία, όπου τονίζουν πως οι απαιτήσεις της Πόρτο για την πώληση του Νταβίντ Κάρμο θα αγγίξουν τα 12 εκατ. ευρώ.

Ο Νταβίντ Κάρμο πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό εξάμηνο στον Ολυμπιακό και με την κατάκτηση του Conference League, είδε την αξία του να ανεβαίνει ξανά στα ύψη.

Ο Ανγκολέζος στόπερ είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες και ήδη κάνουν προσπάθειες να τον κρατήσουν όμως δεν παίζουν μόνοι τους με τις Γουλβς, Λέστερ και Νότιγχαμ Φόρεστ να έχουν μπει στο... παιχνίδι της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Πόρτο αναμένεται αν ζητήσει το ποσό των 12 εκατ. ευρώ για την πώληση του 24χρονου αμυντικού, ωστόσο να θυμίσουμε πως ο πορτογαλικός σύλλογος τον είχε αγοράσει αντί 20 εκατ. ευρώ ενώ η οψιόν αγοράς που είχε ο Ολυμπιακός ήταν 18 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα