Ολυμπιακός: Το όνομα του Κοστίνια δίπλα σε αυτά των Νέβες, Γιόκερες και Κόατες για την κορυφαία εντεκάδα της Πορτογαλίας

Ολυμπιακός: Το όνομα του Κοστίνια δίπλα σε αυτά των Νέβες, Γιόκερες και Κόατες για την κορυφαία εντεκάδα της Πορτογαλίας

ελλαδα

bet365

Το όνομα του Κοστίνια, που έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, φιγουράρει δίπλα σε αυτά των Νέβες, Γκιόκερες και Κόατες ως οι κορυφαίοι της πορτογαλικής λίγκας.

Ήταν γνωστό πως ο Κοστίνια, ο οποίος έχει κλείσει στον Ολυμπιακό για το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει επιλεγεί στην κορυφαία εντεκάδα του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας για τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, μέσω των social media, η λίγκα έβγαζε σιγά-σιγά την τελική εντεκάδα και μετά το τελευταίο κομμάτι του παζλ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται δίπλα σε μεγάλα ονόματα της πορτογαλικής λίγκας.

Χαρακτηριστικά κάποια από αυτά είναι οι Κόατες, Γκονσάλβες και Γιόκερες από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Ζότα της Γκιμαράες αλλά και ο Νέβες της Μπενφίκα ενώ δεν υπάρχει πουθενά κάποιος ποδοσφαιριστής της Πόρτο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα