Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επανέρχεται με νέα πρόταση η Σπόρτινγκ λένε οι Πορτογάλοι

«Επανέρχεται με νέα πρόταση για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ»

bet365

Σύμφωνα με νέο πορτογαλικό δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ τελικά δεν καταθέτει τα... όπλα για τον Ιωαννίδη, παρά τις δυσκολίες που έχει η περίπτωσή του λόγω της στάσης του Παναθηναϊκού.

Μπορεί οι Πορτογάλοι να ανέφεραν χθες πως η περίπτωση της μεταγραφής του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό στην Σπόρτινγκ να δυσκολεύει λόγω της άτεγκτης στάσης των «πρασίνων», όμως φαίνεται τελικά πως αυτό δεν θα αποθαρρύνει το πορτογαλικό κλαμπ από το να καταθέσει μία νέα βελτιωμένη προσφορά.

Η «Abola» επανήλθε τα ξημερώματα με νέο ρεπορτάζ της όπου ανέφερε πως μετά την άρνηση των «πρασίνων» στην πρόταση των 17,5 εκατ. ευρώ συν ακόμη 4,5 με την μορφή μπόνους που έκαναν τα «λιοντάρια», αυτά έχουν πάρει την απόφαση να καταβάλουν μία ακόμη προσπάθεια.

Έτσι, λοιπόν, θα καταθέσουν σύντομα μία νέα προσφορά στην οποία το φιξ ποσό θα ξεπερνά τα 18 εκατ. ευρώ, ελπίζοντας να καταφέρουν κάτι παραπάνω από τις προγούμενες φορές. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αυτό δεν περιορίζεται στα στενά αθλητικά πλαίσια, αφού κάνει και μία αναφορά στην σχέση του Έλληνα φορ με την Ελένη Βουλγαράκη και την πιθανότητα να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους μένοντας μαζί, κάτι που θα δυσκόλευε ακόμη περισσότερο μία ενδεχόμενη μετακίνησή του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιωαννίδης βρέθηκε χθες στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν πέρασε εργομετρικά, όπως οι υπόλοιποι, εξαιτίας του τραυματισμού που έχει στον ώμο και από τον οποίο αναρρώνει.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα