Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην τελική ευθεία το θέμα του Στάμενιτς

stamenic

bet365

Η μεταγραφή του Μάρκο Στάμενιτς στον Ολυμπιακό που αποκάλυψαν χθες οι Άγγλοι βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της και ο παίκτης αναμένεται σύντομα στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του για την φετινή σεζόν, αφού ο Μάρκο Στάμενιτς είναι πολύ κοντά στο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Το «Athletic» έκανε χθες την αποκάλυψη πως η Νότιγχαμ Φόρεστ (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) ετοιμάζεται να κλείσει τον ποδοσφαιριστή προκειμένου στην συνέχεια να τον δώσει δανεικό στους Πειραιώτες κι εδώ επιβεβαιώθηκε η φράση ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ο 22χρονος Νεοζηλανδός διεθνής αμυντικός μέσος, που ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, έκανε πολύ γεμάτη σεζόν φέτος πραγματοποιώντας 35 συμμετοχές, κατά τις οποίες σκόραρε δύο γκολ κι έδωσε μία ασίστ στα περισσότερα από 2,4 χιλ. λεπτά στα οποία αγωνίστηκε.

Το κόστος της συμφωνίας αναμένεται να φτάσει τα 5,5 εκατ. ευρώ για το αγγλικό κλαμπ και ο Στάμενιτς αναμένεται αν όλα κυλήσουν ομαλά στις συζητήσεις που οδεύουν στο τέλος τους να έρθει σύντομα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του και να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα