ΑΕΚ μεταγραφές: Ο εκπρόσωπος του Πισάρο τον πρότεινε στις ομάδες του Μεξικού λένε οι συμπατριώτες του

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο εκπρόσωπος του Πισάρο τον πρότεινε στις ομάδες του Μεξικού λένε οι συμπατριώτες του

Newsroom
«Ο εκπρόσωπος του Πισάρο τον πρότεινε στις ομάδες της Μεξικανικής λίγκας»

bet365

Σύμφωνα με μεξικανικό δημοσίευμα, ο ατζέντης του Ροδόλφο Πισάρο πρότεινε τον παίκτη του σε όλες τις ομάδες της μεξικανικής λίγκας.

Η μεξικανική σελίδα «365scores» ανέφερε στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα X επικαλούμενη αποκλειστική πληροφόρηση πως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο πρότεινε τον ποδοσφαιριστή σε όλες τις ομάδες της λίγκας του Μεξικού.

Ο ατζέντης του Μεξικανού εξτρέμ εργάζεται ώστε να βρει την επόμενη ομάδα του πελάτη του, αφού δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει στην «Ένωση». Από τις συζητήσεις αυτές που έκανε, προέκυψε πως οι δύο ομάδες που έχουν δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για κείνον είναι οι Αμέρικα και Κρουζ Αζούλ.

Η κίνηση αυτή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αναμένεται να έχει μηδενικό κόστος για τις ομάδες και η μόνη υποχρέωση που θα έχουν θα είναι να καλύψουν ένα μέρος του μισθού του. Κλείνοντας τονίζει πως στο εγγύς μέλλον αναμένεται να επισημοποιηθούν οι επαφές για μία ενδεχόμενη μετακίνησή του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα