Πανσερραϊκός: «Λιοντάρι» ο Χαντάκιας

Πανσερραϊκός: «Λιοντάρι» ο Χαντάκιας

Παίκτης του Πανσερραϊκού ο Χαντάκιας

bet365

Ο Πανσερραϊκός έκανε γνωστό ότι απέκτησε τον Δημήτρη Χαντάκια ολοκληρώνοντας την δεύτερη μεταγραφή του για το φετινό καλοκαίρι.

Μετά τον Μίλος Ντέλετιτς, ο Πανσερραϊκός προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Χαντάκια, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ζίρα και το Αζερμπαϊτζάν απ' όπου έμεινε ελεύθερος. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο εξωτερικό από το καλοκαίρι του 2019 κι έχει περάσει επίσης και από την Τσέρνο Μόρε.

Την φετινή σεζόν πραγματοποίησε 32 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ στα περισσότερα από 2,5 χιλ. λεπτά που αγωνίστηκε.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χαντάκια, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Ο Δημήτρης Χαντάκιας είναι γεννημένος στις 04/01/1995 στο Αγρίνιο, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και πρόσφατα ολοκλήρωσε την τετραετή θητεία του στο Αζερμπαϊτζάν εκεί όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ζίρα, με την οποία είχε 127 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, στον οποίον αγωνιζόταν έως το 2019, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Φωκικό, στην Κέρκυρα, αλλά και στην Βουλγαρία με τη φανέλα της Τσέρνο Μόρε, έχοντας συνολικά 112 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ.

Δημήτρη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα