«Η ΑΕΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Ντεπορτίβο Κάλι για Κόρδομπα»

«Η ΑΕΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Ντεπορτίβο Κάλι για Κόρδομπα»

Newsroom
Ο Χουάν Χοσέ Κόρδομπα της Ντεπορτίβο Κάλι

bet365

Στην Κολομβία τονίζουν πως το θέμα της μεταγραφής του Χουάν Χοσέ Κόρδομπα παραμένει ανοικτό για την ΑΕΚ καθώς οι επαφές συνεχίζονται, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Τις προηγούμενες μέρες τα ρεπορτάζ στην Κολομβία ανέφεραν ότι η ΑΕΚ είναι πιθανό να ανεβάσει την πρότασή της στην Ντεπορτίβο Κάλι για την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ Χουάν Χοσέ Κόρδομπα μετά την πρόταση προσφορά των 2 εκατ. ευρώ που δεν είχε γίνει αποδεκτή.

Νέο δημοσίευμα από την Κολομβία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα Futbolete υποστηρίζει πως παρά την πρώτη άρνηση της Ντεπορτίβο Κάλι, αυτό δεν σημαίνει ότι η μεταγραφή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

«Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων συνεχίζονται», προσθέτει το δημοσίευμα από την Κολομβία με την υπόθεση του Κόρδομπα να παραμένει ανοικτή για την ΑΕΚ.

Ο 21χρονος Κολομβιανός αριστεροπόδαρος εξτρέμ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 και τη φετινή σεζόν σε 19 εμφανίσεις είχε έξι γκολ και δύο ασίστ. Είναι διεθνής με την Κ20 της Κολομβίας μετρώντας επτά συμμετοχές και ένα γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα