Ολυμπιακός: Στις κλήσεις της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έσε σύμφωνα με τους συμπατριώτες του

Newsroom
«Στις κλήσεις της Ολυμπιακής ομάδας της Αργεντινής ο Έσε»

bet365

Σύμφωνα με αργεντίνικο δημοσίευμα, ο Σαντιάγκο Έσε θα βρεθεί στις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Εστεμπάν Εντούλ έκανε γνωστό με ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα X πως ο Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού θα βρίσκεται τελικά στις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο 22χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος των «ερυθρολεύκων» θα πάρει την θέση του Άλαν Βαρέλα στην ομάδα, τον οποίο η Πόρτο τελικά δεν άφησε να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας.

Τις επόμενες εβδομάδες ο προπονητής της Κ23 της «αλμπισελέστε», Χαβιέρ Μασεράνο θα ανακοινώσει επίσημα την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στο Παρίσι, η οποία θα αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα δώσει το παρών στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Έσε έχει πραγματοποιήσει ήδη 50 εμφανίσεις με την φανέλα των Πειραιωτών, αγωνιζόμενος για περισσότερα από 4 χιλ. λεπτά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα