ΑΕΚ μεταγραφές: Κρουζ Αζούλ και Αμέρικα κοντράρονται για Πισάρο σύμφωνα με τους Μεξικανούς

ΑΕΚ μεταγραφές: Κρουζ Αζούλ και Αμέρικα κοντράρονται για Πισάρο σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Newsroom
Ο Πισάρο

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό, η Κλαμπ Αμέρικα και η Κρουζ Αζούλ ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση στην ΑΕΚ για να πάρουν τον Πισάρο.

Η μεξικανική ιστοσελίδα «elfutbolero» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρει πως ο Ροδόλφο Πισάρο, που πρόσφατα προτάθηκε από το μάνατζέρ του σε όλες τις ομάδες της μεξικανικής λίγκας, βρίσκεται στο στόχαστρο της Κρουζ Αζούλ και της Κλαμπ Αμέρικα.

Εξηγεί πως επειδή πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα λογίζεται και ως γηγενής για τις ομάδες αυτές, η περίπτωσή του γίνεται ακόμα πιο ελκυστική, στον βαθμό που τα δύο αυτά κλαμπ σκέφτονται να προτείνουν και χρήματα στην ΑΕΚ για να τον αγοράσουν. Η «Ένωση» δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την απόδοσή του και δεσμεύεται με κείνον με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και μάλιστα υψηλό.

Η Κλαμπ Αμέρικα φαίνεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει 2 εκατ. δολάρια ενώ η Κρουζ Αζούλ είναι πιθανό να φτάσει και τα 3 θέλοντας να είναι εκείνη που θα αποσπάσει την υπογραφή του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα