Μπολόνια: Ο Μόρας ανέλυσε στην Corriere dello Sport τους Ιωαννίδη και Παυλίδη

Μπολόνια: Ο Μόρας ανέλυσε στην Corriere dello Sport τους Ιωαννίδη και Παυλίδη

Newsroom
Μπολόνια: Ο Μόρας ανέλυσε στην Corriere dello Sport τους Ιωαννίδη και Παυλίδη

bet365

Ο πρώην αμυντικός της Μπολόνια, Βαγγέλης Μόρας, μίλησε σtην Corriere dello Sport για τους Ιωαννίδη και Παυλίδη, που αποτελούν στόχους της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μόρας ανέλυσε για χάρη γνωστού ιταλικού Μέσου, τους Φώτη Ιωαννίδη και Βαγγέλη Παυλίδη, που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπολόνια για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Για τον Παυλίδη τόνισε: «Είναι ο κλασικός επιθετικός περιοχής, γεννημένος με στόχο το γκολ: πραγματικά σκοράρει με κάθε τρόπο [...] Βγήκε από την Ελλάδα όταν ήταν ακόμα παιδί, έχει ταξιδέψει στη μισή Ευρώπη, έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης για το ποδόσφαιρο από όλους τους άλλους Έλληνες: με λίγα λόγια, μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως έναν ευρωπαϊκό επιθετικό. Μεγάλωσε στη Γερμανία, αλλά στη συνέχεια ήταν στην Ολλανδία που βρήκε τη διάστασή του: έχει δώσει πολλά στην Αλκμάαρ και στο ολλανδικό ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά τώρα αναζητά το τελικό βήμα ποιότητας».

Όσον αφορά στον Ιωαννίδη επισήμαινε ότι: «είναι ο πιο δυνατός επιθετικός που παίζει στην Ελλάδα [...] Ίσως ήρθε η ώρα να μετρήσει τον εαυτό του σε άλλο πρωτάθλημα, αν υπάρχει η ευκαιρία να αποκτήσει εμπειρίες στο εξωτερικό πρέπει να το κάνει. Η προσγείωση στο ιταλικό ποδόσφαιρο μόνο καλό μπορεί να του κάνει [...] Μιλάμε για άλλον έναν που έχει σημαντικό μέλλον μπροστά του και κατά τη γνώμη μου θα είναι δύσκολο να τον κρατήσουμε για πολύ στην Ελλάδα».

Ενώ ολοκληρώνοντας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον φορ του Παναθηναϊκού: «Ως οπαδός των Ροσόμπλου, προφανώς και θα μου άρεσαν και οι δύο, γιατί μιλάμε για δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά όταν με βάζουν σε δύσκολη θέση θα έλεγα... Ιωαννίδης. Με τον Παυλίδη στην ομάδα, θα έπρεπε να προσαρμόσεις όλη την ομάδα σε αυτόν, ο Ιωαννίδης από την άλλη μπορεί να προσαρμοστεί σε περισσότερες καταστάσεις, από αυτή την άποψη είναι σίγουρα πιο ευέλικτος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα