Παναθηναϊκός μεταγραφές: Βελτιωμένη πρόταση της Ίπσουιτς στο «τριφύλλι» για Ιωαννίδη, αρνήθηκαν εκ νέου οι «πράσινοι»

Η Ίπσουϊτς κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για Ιωαννίδη, νέο «όχι» του Παναθηναϊκού

bet365

Η Ίπσουϊτς επανήλθε με νέα προσφορά για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, όμως ο Παναθηναϊκός ενέμεινε στην αρνητική του στάση λέγοντας εκ νέου «όχι».

Η Ίπσουιτς δεν το έβαλε κάτω και κατέθεσε νέα πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη ανεβάζοντας το ποσό που δίνει στον Παναθηναϊκό. Από τα 22,5 εκατ. ευρώ της προηγούμενης, η προσφορά της ανέβηκε στα 25 εκατ. ευρώ αυτή τη φορά, όμως και πάλι οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» δεν μπήκαν σε διαπραγματεύσεις.

Η πρόταση αυτή ήρθε λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησε το ιταλικό δημοσίευμα για συμφωνία του παίκτη για την Μπολόνια και εκείνο από την Πορτογαλία πως η Σπόρτινγκ αναμένεται να κάνει μία άλλη προσπάθεια για κείνον.

Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος την περίοδο αυτή, όμως η στάση του κλαμπ δεν αλλάζει προς στιγμήν, με το «τριφύλλι» να μην θέλει να αποχωριστεί τον αρχηγό του και ηγέτη του στον αγωνιστικό χώρο, με τον οποίο μάλιστα βρίσκεται και σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, που θα εκτοξεύσει τις απολαβές του.

Υπενθυμίζουμε πως την περίοδο αυτή ο Ιωαννίδης βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης του προβλήματος που απέκτησε στον ώμο από το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Γερμανία.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα