Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σήμερα στην Αθήνα ο ατζέντης του Ντραγκόφσκι λένε οι Ιταλοί

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σήμερα στην Αθήνα ο ατζέντης του Ντραγκόφσκι λένε οι Ιταλοί

Ο Τερίμ έριξε τον Ντραγκόφσκι στα... βαθιά κι εκείνος ανταποκρίθηκε

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο μάνατζερ του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, έρχεται σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να κλείσει το θέμα της μεταγραφής του Πολωνού κίπερ θετικά ή αρνητικά.

Η ιταλική εφημερίδα «il Secolo XIX» έκανε γνωστό σύμφωνα με ρεπορτάζ της πως ο μάνατζερ του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, Μάριους Κουλέζα έρχεται σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να διευθετήσει το θέμα της μεταγραφής του Πολωνού κίπερ στο «τριφύλλι».

Τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει στασιμότητα στην συγκεκριμένη υπόθεση, αφού υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ των ομάδων, η οποία βέβαια δεν είναι αγεφύρωτη, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών προέκυψε κι ένα θέμα και με τις προμήθειες που ζητάει ο ίδιος ο ατζέντης του.

Με την έλευση του Μάριους Κουλέζα στην Αθήνα οι διαπραγματεύσεις θα έχουν σύντομα μία τελική έκβαση είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να διατηρήσουν τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στις τάξεις τους, με τον οποίο υπάρχει και συμφωνία για το συμβόλαιό του σε περίπτωση που τελειώσει η μεταγραφή, αλλά μόνο στα οικονομικά πλαίσια που εκείνος έχει θέσει.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα