Αστέρας Τρίπολης: Τέλος ο Μιριτέλο, πάει για άλλο φορ

miritello

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν τα βρήκε με την Ντεφένσα για την απόκτηση του Χουάν Μιριτέλο και προχωράει για την απόκτηση άλλου φορ.

Ο Χουάν Μιριτέλο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τρίπολη. Ο Αστέρας ήταν εδώ και εβδομάδες σε διαπραγματεύσεις με την Ντεφένσα ώστε να βρεθεί φόρμουλα για να παραμείνει ο Αργεντινός επιθετικός στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όμως τελικά δεν επετεύχθη συμφωνία και συνεπώς οι Αρκάδες θα προχωρήσουν στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή για τη θέση του σέντερ φορ.

O 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε μια σεζόν με τα κιτρινομπλέ, με τη μορφή δανεισμού και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς. Σε 31 εμφανίσεις είχε 14 γκολ και δυο ασίστ.

Πέρα από την υπόθεση του σέντερ φορ οι Αρκάδες είναι έτοιμοι να τελειώσουν ακόμα δυο μεταγραφές. Στο Gazzetta διαβάσατε για τους «κλεισμένους» Νικολάι Άλχο, Παναγιώτη Τσιντώτα και Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Ο Φινλανδός μπακ ήταν ο πρώτος εξ αυτών που ανακοινώθηκε και τώρα ακολουθούν οι επόμενοι.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να γίνει και επίσημα παίκτης του Αστέρα την Παρασκευή (21/6), ενώ τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή του 31χρονου στόπερ στην Τρίπολη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα