ΠΑΟΚ: Ο Χρήστος Καρυπίδης αναβαθμίζεται σε τεχνικός διευθυντής των Πρωταθλητών Ελλάδας

ΠΑΟΚ: Ο Χρήστος Καρυπίδης αναβαθμίζεται σε τεχνικός διευθυντής των Πρωταθλητών Ελλάδας

Ο Χρήστος Καρυπίδης αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σε αλλαγές στη δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβαθμίζοντας τον Χρήστο Καρυπίδη σε τεχνικό διευθυντή. Εκπρόσωπος της ΠΑΕ σε Λίγκα και ΕΠΟ ο Κυριάκος Κυριάκος.

Ο Χρήστος Καρυπίδης, μετά από πέντε χρόνια εξαιρετικής παρουσίας στο ρόλο του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, αναβαθμίζεται σε τεχνικός διευθυντής των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα MIP (Master for International Players) της UEFA, που προσφέρει την απαραίτητη γνώση, προκειμένου οι πρώην πλέον παίκτες να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στον χώρο και μέσα από την εμπειρία τους να βελτιώνουν το ίδιο το άθλημα, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ θα αναβαθμιστεί σε Τεχνικό Διευθυντή.

Αυτή είναι μια πρώτη απόφαση του Ιβάν Σαββίδη σ’ ότι αφορά τη δομή και λειτουργία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, μετά την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση από το οργανόγραμμα και την καθημερινότητα της ομάδας, με τον Χρήστο Καρυπίδη να έχει υπό την ευθύνη του τη λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ παράλληλα θα είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της στρατηγικής του σωματείου, σε ότι έχει να κάνει με το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Το κομμάτι των διαπραγματεύσεων και τον οικονομικών συναλλαγών με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και ποδοσφαιριστές παραμένει να το χειρίζεται η Μαρία Γκοντσαρόβα.

Προκειμένου να ενισχυθεί το κομμάτι της λειτουργίας και της καθημερινότητας στην α’ ομάδα ανεβαίνει ως team manager ο Γιώργος Θεοδωρίδης, που μέχρι τώρα ήταν στην Κ19 του συλλόγου.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον Κυριάκο Κυριάκο να αναλάβει την εκπροσώπηση της ομάδας σε Λίγκα και ΕΠΟ, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Διευθυντής Επικοινωνίας. Έτσι για τις ανάγκες της εκπροσώπησης ο Κυριάκος Κυριάκος αναλαμβάνει θέση Γ’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ.

Τέλος, προπονητής τερματοφυλάκων θα αναλάβει ο Βαγγέλης Λάππας.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα