ΠΑΟΚ: Εφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μαντί Καμαρά (vid)

ΠΑΟΚ: Εφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μαντί Καμαρά (vid)

Ο Μαντί Καμαρά στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ

bet365

Πάτησε Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ασπρόμαυρων» ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Μαντί Καμαρά, έφτασε το βράδυ της Τετάρτης (19/06), μέσω Παρισιού, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και να υπογράψει στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Καμαρά έφτασε μετά από μια μεγάλη καθυστέρηση το βράδυ της Τετάρτης (19/6) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη (20/6) να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μιας και οι Πρωταθλητές Ελλάδας τα βρήκαν σε όλα με την πλευρά του για την απόκτησή του.

Ο 27χρονος Αφρικανός μέσος θα είναι η δεύτερη μεταγραφή των «ασπρόμαυρων». Μια μεταγραφή που η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου την πάλευε για μέρες και τελικά βρήκε την χρυσή τομή φτάνοντας σε συμφωνία για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα