Στον Ατρόμητο το μεγάλο ταλέντο του Παναθηναϊκού: Συμφωνία με Καλοσκάμη

Ο Καλοσκάμης

bet365

Τα χέρια με τον Δημήτρη Καλοσκάμη, ένα μεγάλο ταλέντο που είχε ο Παναθηναϊκός, έχει δώσει η ομάδα του Ατρόμητου.

Νέο «χτύπημα» ετοιμάζει ο Ατρόμητος, η ομάδα που αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει μέχρι τώρα στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Περιστεριώτες μετά τους Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Κοσέλεφ, Χουτεσιώτη και Ουεντράογκο είναι κοντά και στην πέμπτη μεταγραφή τους, καθώς έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Καλοσκάμη.

Ο 19χρονος επιτελικός μέσος προέρχεται απο τον Παναθηναϊκό και μάλιστα ήταν το Νο1 project των πράσινων ακαδημιών. Το 2021 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το «τριφύλλι», το οποίο είχε διάρκεια ως τον Ιούνιο του 2024. Ωστόσο, ο νεαρός δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής παρά το γεγονός ότι τον θεωρούσαν top ταλέντο στις πράσινες ακαδημίες.

Μάλιστα ο «Guardian», το 2022 τον είχε συμπεριλάβει μέσα στα 60 μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του 2005 στον κόσμο. Το σχετικό αφιέρωμα ανέφερε: «Ένας μικροσκοπικός, γρήγορος πλέι μέικερ με ικανότητα και στα δύο πόδια από τα οποία δεν ξέρει ποιο να πρωτοχρησιμοποιήσει στις στημένες φάσεις. Μεγαλωμένος στο νησί των Σπετσών, ταξίδευε κάθε Σαββατοκύριακο για να παίξει στην σχολή ποδοσφαίρου της Άρσεναλ στην Αθήνα.

Εκεί τράβηξε τα βλέμματα αρκετών κορυφαίων συλλόγων και το 2017 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Όντας αρχηγός της Κ15, στη συνέχεια μετέβη απ’ ευθείας στην Κ19 ως 16χρονος. Ο Καλοσκάμης μπορεί να παίξει στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ή στα άκρα. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο πέρυσι και έχει ήδη προπονηθεί με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού».

Για τον Καλοσκάμη ενδιαφέρθηκαν και άλλοι σύλλογοι της Superleague, όμως ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που τον έπεισε να συνεργαστούν. Άλλωστε, η ομάδα του Περιστερίου αρέσκεται στο να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια και να εκτοξεύει καριέρες. Ασφαλώς για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή θα πρέπει να προηγηθούν τα καθιερωμένα. Ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια εφόσον όλα είναι καλά να ακολουθήσει η ανακοίνωση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα