Ολυμπιακός: Ο χαρισματικός Χαράλαμπος Κωστούλας υποψήφιο μέλος της τριάδας των φορ! (vids)

Ολυμπιακός: Ο χαρισματικός Χαράλαμπος Κωστούλας υποψήφιο μέλος της τριάδας των φορ! (vids)

Ο Χ. Κωστούλας

bet365

Ο 17χρονος Μπάμπης Κωστούλας, ένα πραγματικά πολύ μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού, έχει τις πιθανότητές του να πάρει την πιο μεγάλη ευκαιρία ever στην πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός και διεθνής με τις μικρές Εθνικές, Μπάμπης Κωστούλας, υπήρξε ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φοβερής και τρομερής πορείας των χρυσών... μπέμπηδων του Ολυμπιακού. Των παιδιών που κατέκτησαν τον τίτλο της Youth League, του Champions League των Νέων, στον τελικό με τη Μίλαν με αυτό το 3-0, ένα ματς όπου εκείνος κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-0.

Ο Χαράλαμπος ή Μπάμπης Κωστούλας έκλεισε μία σεζόν με 32 αγώνες (σε όσες διοργανώσεις μετείχε με τους Νέους του Ολυμπιακού αλλά και τη β' ομάδα) και 9 γκολ, έχοντας σκοράρει φυσικά και στο Youth League. Ο Κωστούλας σε επίπεδο Youth League είχε 8 ματς με 714 λεπτά, 5 γκολ (με 0.63 μέσο όρο ανά αγώνα) και 16 τελικές.

Είναι ένα από τα παιδιά που θα πάρουν την ευκαιρία τους (και δικαίως φυσικά) στην προετοιμασία του Ολυμπιακού που ξεκινά στις αρχές Ιουλίου. Και με βάση τα προσόντα του, το ταλέντο του και την εκτελεστική του δεινότητα θέτει για τα καλά υποψηφιότητα για να αποτελέσει έναν εκ των φορ της τριάδας της πρώτης ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για τον Ολυμπιακό αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να ενσωματώσει στην πρώτη του ομάδα ορισμένα από τα - πολλά είναι η αλήθεια - χαρισματικά παιδιά που έχει στους Νέους του. Και μία ευκαιρία αυτά τα παιδιά να τον βοηθήσουν και σε επίπεδο ανδρών πια.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα