Παναιτωλικός: Kόλπο... γκρόσο, έμεινε ο Τορεχόν

 Kόλπο... γκρόσο Παναιτωλικού έμεινε ο Τορεχόν

bet365

Ο Παναιτωλικός έκανε τον απόλυτο... αιφνιδιασμό και ο Πέδρο Τορεχόν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στην περσινής σεζόν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου.

Από την πρώτη στιγμή που είχε τελειώσει η σεζόν, σας είχαμε μεταφέρει ότι για το κομμάτι των ανανεώσεων του Παναιτωλικού είναι όλα ανοιχτά και δεν μπορούσε να γίνει ασφαλή πρόβλεψη για τους παίκτες που θα αποχωρούσαν ή θα έμεναν.

Μία απ' αυτές ήταν και ο Πέδρο Σίλβα Τορεχόν, ο εκ των κορυφαίων όχι μόνο των «κυανοκίτρινων» για τη νέα σεζόν, αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ που έμεινε ελεύθερος βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τα «καναρίνια» και σήμερα ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 39 συμμετοχές σκοράροντας πέντε γκολ και δίνοντας έξι ασίστ σε περισσότερα 3,3 χιλ. λεπτά συμμετοχής.

Αυτόματα το μεγαλύτερος μέρος των περσινών μετώπισθεν της ομάδας παραμένουν αναλλοίωτα κάτι που αυξάνει τον παράγοντα ομοιόγενεια ενόψει της νέας σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα