Αστέρας Τρίπολης: Ο Μούμο, ο Καραχάλιος κι οι επόμενες κινήσεις του 

Μούμο

bet365

Σύμφωνα με το Gazzetta, ο Αστέρας Τρίπολης πάει να κλείσει τους Μούμο-Καραχάλιο, ενώ θα κοιτάξει να κλείσει και τη δύσκολη περίπτωση του Κάι Τέγιαν για την επίθεση. Στο ραντάρ ακόμα ένα στόπερ, ενώ τα τυπικά απομένουν για Τσιντώτα-Τριανταφυλλόπουλο.

Ο σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης προχωρά γρήγορα και μεθοδικά.

Οι διοικούντες των ανθρώπων της ομάδας έχουν ήδη κλείσει και ανακοινώσει τους Αϊντίν Ρέντζις και Νικολάι Αλχο, ενώ σειρά θα πάρουν οι Τσιντώτας και Τριανταφυλλόπουλος. Ο τελευταίος θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της λύσης της συνεργασίας του με την ομάδα του, ενώ θα γίνει κίνηση και για ακόμα ένα στόπερ.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, οι κιτρινομπλέ θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Μούμο. Ο Μιγκέλ Μουνιόθ Μόρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι 29 ετών και αγωνίζεται στην Μπούργος. Εχει ύψος 1.80 και αποτελεί προϊόν του σκάουτινγκ των Ράσταβατς - Γαλανακόπουλου που βρέθηκαν πρόσφατα στην Ισπανία για να τσεκάρουν πιθανούς στόχους.

Είναι παίκτης που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια έπαιξε σε ομάδες όπως οι Χοσπιταλέτ, Βαλένθια Μεστάγια και από τη σεζόν 2019-2020 παίζει στην Μπούργκος, με την οποία μετράει τις τελευταίες τρεις σεζόν 25,21 και 21 συμμετοχές.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θα κινηθεί και για τον Ζήση Καραχάλιο, ενισχύοντας κι άλλο το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Πρόκειται για ένα παίκτη που ξεχώρισε στο περσινό πρωτάθλημα, έχοντας με τον ΠΑΣ Γιάννινα 29 συμμετοχές. Ο 28χρονος μπορεί να παίξει με ευκολία τόσο ως στόπερ όσο κι ως χαφ.

Μιριτέλο τέλος, παλεύει για τον Τέγιαν

Όπως σας γράψαμε χθες, η υπόθεση του Χουάν Μιριτέλο δεν είχε τελικά θετική έκβαση με τους ανθρώπους της Χουστίσια να κάνουν... νερά και να χαλούν εν τέλει το deaL.

Ετσι, η ομάδα της Τρίπολης παλεύει να κλείσει τη δύσκολη περίπτωση του 27χρονου επιθετικού από την πολωνικής Λοτζ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Ολλανδός που αγωνίζεται στην κορυφή αλλά και στα άκρα της επίθεσης, είχε πέρυσι στο πολωνικό πρωτάθλημα 31 συμμετοχές με 7 γκολ και 3 ασίστ. Μάλιστα, είναι μια περίπτωση με εμπειρία και από το Champions League καθώς με την Σέριφ έχει παίξει στα προκριματικά το καλοκαίρι του 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα