Το μήνυμα του όρθιου Ηλιόπουλου στον Αλμέιδα: «Σήκω Ματίας, πάμε για τις μάχες»

Το μήνυμα του όρθιου Ηλιόπουλου στον Αλμέιδα: «Σήκω Ματίας, πάμε για τις μάχες»

Ηλιόπουλος

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε στην «OPAP Arena» και παρακολούθησε από κοντά τα όσα είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος, νέος ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ενώ στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου οι δυο τους αγκαλιάστηκαν, αφού αρχικά ο δεύτερος μίλησε στον Πελάδο στα ισπανικά!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Συνέντευξη Τύπου του Μάριου Ηλιόπουλου, όπου ο νέος ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ άνοιξε τα χαρτιά του.

Σε μία κίνηση που «λέει» πάρα πολλά ο Ματίας Αλμέιδα την παρακολούθησε από κοντά, καθώς ο Πελάδο μετέβη στην «OPAP Arena».

Μάλιστα βρίσκονταν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων και όταν ο καινούριος μεγαλομέτοχος της Ενωσης αναφέρθηκε σε εκείνον και είπε πως από την πρώτη στιγμή τα γνώριζε όλα (σ.σ. ότι δηλαδή θα πάρει το club), ο 51χρονος κόουτς πήρε τον λόγο και είπε: «Είμαι εδώ για να γράψουμε λαμπρές σελίδες με την ΑΕΚ».

Πιο συγκεκριμένα ο Ηλιόπουλος από την πλευρά του είχε αναφέρει για τον Αλμέιδα πως «τον έχω γνωρίσει εδώ κι αρκετούς μήνες. Να σας εξηγήσω από σεβασμό σε όλους, ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πρώτος ενημερώθηκε για την αλλαγή στα ηνία της ΑΕΚ. Είναι ο άνθρωπός μας! Αυτός που χτες καθίσαμε και μιλήσαμε για περίπου 3 ώρες και που θα γράψουμε λαμπρές σελίδες για την ΑΕΚ. Επειδή μπορεί να μην ξέρω, αλλά δεν είμαι αδαής, είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνομαι ότι τον πρώτο λόγο ειδικά για τις μεταγραφές τον έχει ο Ματίας;».

fsdfs

Στο φινάλε της εκδήλωσης δε ο Ηλιόπουλος του απευθύνθηκε στα ισπανικά και του μετέφερε χαρακτηριστικά: «Σήκω Ματίας. Συνεχίζουμε προχωρώντας μπροστά. Πάμε για τις μάχες. Πάμε για τις μεγάλες στιγμές. Πάμε για τη μεγάλη ιδέα της ΑΕΚ. Forza! Πάμε!».

Μόλις ολοκλήρωσε τον προέτρεψε να ανέβει στο πάνελ, όπως και τελικά συνέβη. Ο Πελάδο σηκώθηκε χαμογελαστός από τη θέση του, τον πλησίασε και οι δύο άνδρες έκαναν «χάι φάιβ» και αγκαλιάστηκαν.
gfds

hfd

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα