Ολυμπιακός-Μαντί: άδοξο τέλος με μια... τσαρουχιά!

Ολυμπιακός-Μαντί: άδοξο τέλος με μια... τσαρουχιά!

Ολυμπιακός-Μαντί: άδοξο τέλος με μια... τσαρουχιά!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta το άδοξο φινάλε της σχέσης του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό.

Υπογράφει λοιπόν ο Μαντί Καμαρά στον ΠΑΟΚ σε μια λογικά επωφελή και για τις δύο πλευρές συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ παίρνει έναν καλό παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια θέση που είχε πρόβλημα, ενώ ο Μαντί βρήκε ένα συμβόλαιο που παρότι έψαχνε επί μήνες στο εξωτερικό δεν το βρήκε ποτέ-κι αποφεύγει επιπλέον να μείνει στην Αθήνα, όπως θα μπορούσε να κάνει εάν υπέγραφε στην ΑΕΚ, που νομίζω του έδινε περισσότερα. Αλλά ως παίκτης της ΑΕΚ μάλλον θα αισθάνονταν άβολα στους χώρους που κινείται χρόνια ως παίκτης του Ολυμπιακού, αντίθετα με το πως θα νιώθει τώρα μακριά, στη Θεσσαλονίκη.

Υπό νορμάλ συνθήκες ο Μαντί θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ίσως όχι τόσο πολύ όσο περιμένουν στον ΠΑΟΚ αλλά θα βοηθήσει, με την ενέργεια και την ένταση που βγάζει στο παιχνίδι του. Κάποια παιχνίδια θα τα παίξει καλά, έως πολύ καλά. Διάρκεια και σταθερότητα δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα έχει, αλλά όλα αυτά θα φανούν στο χορτάρι.

Για τον Ολυμπιακό και τον Μαντί υπήρξε ένα άδοξο φινάλε σε μια σχέση έξι ετών. Όπως άλλωστε το είχαμε αντιληφθεί από το Γενάρη όταν ο παίκτης αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο κι ο σύλλογος τον έβαλε στο ψυγείο ως το τέλος της σεζόν, με συνέπεια τώρα στον ΠΑΟΚ να πηγαίνει με αποχή από την δράση σχεδόν πέντε μηνών-με τον ίδιο να ανεβάζει από τον Απρίλιο φωτογραφίες του με ηλιοθεραπεία.

camara_zuber_intime

Κι όμως το περασμένο καλοκαίρι ο Μαρτίνεθ έκανε αμάν και πως για τον Μαντί, σε σημείο που τον έβαλε αμέσως βασικό, χωρίς ο παίκτης να έχει κάνει προετοιμασία. Ο δε Καμαρά σε ένα βαθμό τουλάχιστον τον δικαίωσε. Απλά είναι τέτοιος χαρακτήρας που με το που ένιωσε ότι τον είχε ανάγκη η ομάδα, άρχισε πάλι τα...δικά του-ρωτήστε άλλωστε και τον προπονητή της Εθνικής Γουινέας που τον έχει δύο χρόνια στον πάγο....Θα καταλάβουν και στον ΠΑΟΚ σε λίγους μήνες, νομίζω.

Κάπως έτσι, ενώ δεν θα έπρεπε, γιατί ειδικά τη διετία 2019-20 είχε κάνει και παιχνιδάρες στον Ολυμπιακό, βάζοντας κι ορισμένα εντυπωσιακά γκολ, μένει η τελευταία εντύπωση για τον Μαντί: εκείνη η...τσαρουχιά, σχήμα κατατεθέν του, με το χαμένο τελευταίο πέναλτι και τον αποκλεισμό των ερυθρόλευκων στο Καραισκάκη από τον ΠΑΟ στο Κύπελλο τον περασμένο Γενάρη...

Άσχετο:

Ταξίδι αστραπή στη Γερμανία κάνει αυτό το διήμερο ο Γιάννης Βρέντζος με τις πληροφορίες να λένε ότι απόψε θα δει Ιταλία-Ισπανία. Τώρα, αν κάνει και κάποιο ραντεβού για καμιά μεταγραφή, τι να σας πω. Όλο και κάτι θα κάνει λέω.

ELARABI_INTIM

Η φωτογραφία της ημέρας:

Όντως γίνεται παιχνίδι με τον Ελ Αραμπί και τον ΑΠΟΕΛ. Αλλά όχι μόνο. Ο Μαροκινός μπορεί να έχει μπει στα 37 του, αλλά εξακολουθεί να ιναι ελκυστικός. Κι αν θελήσει να μείνει στην Αθήνα, και για οικογενειακούς όλους, ας έχουμε υπόψιν τον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι πολύ θα τον ήθελαν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.