ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Το εκπληκτικό video της ανανέωσης του Στέφαν Σβαμπ

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Το εκπληκτικό video της ανανέωσης του Στέφαν Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ ανανέωσε για ένα χρόνο με τον ΠΑΟΚ

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε μ’ ένα εκπληκτικό βίντεο την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Σβαμπ για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Στέφαν Σβαμπ ήρθε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι της πανδημίας και του κορονωϊού, αλλά από το 2020 φρόντισε να «στεριώσει» στη Θεσσαλονίκη προχωρώντας στην τρίτη ανανέωση της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο» μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας μ’ ένα εκπληκτικό βίντεο, όπου ο… παππούς Σβαμπ δεν αντέχει τις διαδικασίες για την υπογραφή ενός συμβολαίου, αλλά ο σημερινός Σβαμπ παραμένει διψασμένος για κούπες και τίτλους με τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Σβαμπ μέχρι τις 30.06 του 2025.

Ο Στέφαν Σβαμπ έχει αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας από το 2020, με την εμπειρία και την ηγετική του φυσιογνωμία να παίζουν καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες του ΠΑΟΚ.

Ο Mr.Effective έχει καταγράψει 194 συμμετοχές, με 28 γκολ και 21 ασίστ. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Η επιθυμία ήταν κοινή και δεν άργησε να μετατραπεί σε συμφωνία!

Ο Σβαμπ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25!

Καλή επιτυχία Στέφαν!»

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα