Διευθυντής ποδοσφαίρου στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Τζαβέλλας

Διευθυντής ποδοσφαίρου στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Τζαβέλλας

tzavellas.jpg

bet365

O διεθνής παλαίμαχος άσος αναλαμβάνει τον ρόλο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε το Τριφύλλι το απόγευμα της Πέμπτης.

Ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό σε επίπεδο ποδοσφαιρικών στελεχών, με το Τριφύλλι να ανακοινώνει το απόγευμα της Πέμπτης την πρόσληψη του Γιώργου Τζαβέλλα στον ρόλο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ανακοίνωση των ''πρασίνων'' αναφέρει τα εξής:

''Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξε βασικό στέλεχος, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Ελλάδας, ενώ έπαιξε κατά σειρά σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό, ΠΑΟΚ, Αλάνιασπορ, ΑΕΚ, Πεντίκσπορ, Ατρόμητο.

Λίγο μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για την ανάληψη των καθηκόντων του.

«Μία βασική παιδική μου ανάμνηση ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μου και τελικά από σήμερα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, υπηρετώντας μία νέα, για εμένα, θέση. Τα τελευταία χρόνια δούλεψα αρκετά θέματα νοοτροπίας και διαχείρισης στα αποδυτήρια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν''.

@Photo credits: PAO FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα