ΠΑΟΚ: Επέκταση σε Τζίμα, κάτοικος Τούμπας ως το 2028

ΠΑΟΚ: Επέκταση σε Τζίμα, κάτοικος Τούμπας ως το 2028

Newsroom
tzimas_eyurokinisi.jpg

bet365

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Τζίμα και «έδεσε» τον νεαρό επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Τζίμα προχώρησε ο ΠΑΟΚ και έτσι «έδεσε» ένα πολύτιμο περιουσιακό του στοιχείο.

Το μέχρι σήμερα (20/6) προηγούμενο συμβόλαιο του νεαρού φορ με τον Δικέφαλο εξέπνεε το επόμενο έτος, όμως από το club ανακοινώθηκε πως υπέγραψε νέο που θα τον κρατήσει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Η παραπάνω εξέλιξη είναι και μία επιβράβευση για τον 18χρονο στράικερ, που αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις και μετρά με την πρώτη ομάδα 30 συμμετοχές και 5 γκολ.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Τζίμα μέχρι τις 30.06 του 2028.

Ο Στέφανος Τζίμας είναι ένα ακόμα παιδί του PAOK Academy, που μεγάλωσε… γρήγορα. Μέλος της πρώτης ομάδας εδώ και δύο σεζόν, ο νεαρός επιθετικός έχει καταθέσει ήδη στο χορτάρι τα διαπιστευτήριά του κι έχει αποδείξει πως το μέλλον του ανήκει.Ο Τζίμας , σε ηλικία μόλις 18 ετών, έχει ήδη καταγράψει 30 εμφανίσεις, μετράει πέντε γκολ, μία ασίστ και είναι έτοιμος να γράψει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, επιδιώκοντας να συμβάλει καθοριστικά στις επιτυχίες της ομάδας.

Ο Τζίμας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-28!».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα