Στέφανος Τζίμας: Το next big thing του ΠΑΟΚ, οι ευκαιρίες και το φλερτ με ομάδες του εξωτερικού για τον δανεισμό του

Στέφανος Τζίμας: Το next big thing του ΠΑΟΚ, οι ευκαιρίες και το φλερτ με ομάδες του εξωτερικού για τον δανεισμό του

Ο Στέφανος Τζίμας

bet365

Τα δεδομένα για τον Στέφανο Τζίμα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον δανεισμό του.

Το επόμενο μεγάλο project του ΠΑΟΚ ακούει στο όνομα: Στέφανος Τζίμας. Ο 18χρονος επιθετικός, που έχει προκύψει μέσα από τη συστηματική δουλειά των ακαδημιών του «Δικεφάλου», θα συνεχίσει να φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2028, καθώς συμφώνησε στην επέκταση του συμβολαίου που έληγε τον Ιούνιο του 2025.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε με τίποτα να χάσει ένα πολύ μεγάλο περιουσιακό κεφάλαιο του, ενώ και η οικογένεια Τζίμα επιθυμούσε την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου, το πρώτο ουσιαστικά «μεγάλο» συμβόλαιο που υπέγραψε ο νεαρός επιθετικός των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Στέφανος Τζίμας είναι το next big thing του ΠΑΟΚ. Αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει, ωστόσο όλοι αντιλαμβάνονται ότι βρίσκεται σ’ ένα σημαντικό σημείο της καριέρας του, με τη διαχείριση του χρόνου συμμετοχής και τις ευκαιρίες να είναι ένα κρίσιμο κομμάτι της όλης κουβέντας που γίνεται στη Μικράς Ασίας για τον μόλις 18 ετών ποδοσφαιριστή.

Τα όσα σπουδαία πράγματα έχει προλάβει να δείξει με τη φανέλα του «Δικεφάλου» και των μικρών εθνικών ομάδων έχουν κάνει γνωστό το όνομά του στην ποδοσφαιρική πιάτσα εξ ου και το έντονο φλερτ που υπάρχει από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα, από τη Γερμανία και την Ελβετία. Υπάρχουν ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Στέφανο Τζίμα και μαζί την επιθυμία τους να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Το δεδομένο ενδιαφέρον από το εξωτερικό έπαιξε καθοριστικό ρόλο κι επίσπευσε τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου από πλευράς ΠΑΟΚ, που σε καμία περίπτωση δε θα άφηνε τον 18χρονο επιθετικό να βγει στην αγορά με το συμβόλαιο που έληγε τον Ιούνιο του 2025.

Στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, κατά την προσφιλή τακτική της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, δεν υπάρχει ρήτρα, ενώ άμεσα αναμένεται η οριστική απόφαση για το αν οι Πρωταθλητές Ελλάδας ανάψουν το «πράσινο φως» για το δανεισμό του Τζίμα προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα