«Η Μίλαν θέλει τον Μουκουντί της ΑΕΚ»

Newsroom
Ο Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ

bet365

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν βάζει τον Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ γαλλική ιστοσελίδα, η οποία τονίζει ότι τον Καμερουνέζο στόπερ έχουν τσεκάρει επίσης δύο αγγλικές ομάδες, η Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ.

Η γαλλική ιστοσελίδα LiveFoot υπογραμμίζει στο ρεπορτάζ της ότι ο Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον τελευταία από ευρωπαϊκούς συλλόγους, υποστηρίζοντας ότι η Μίλαν είναι η ομάδα που έχει ενδιαφερθεί περισσότερο για εκείνον, τσεκάροντας τον ζωντανά σε παιχνίδια της Ένωσης.

Όπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, εκτός από τη Μίλαν φέρεται να υπάρχουν και δύο αγγλικοί σύλλογοι που έχουν στη λίστα τους τον 26χρονο Καμερουνέζο στόπερ και πιο συγκεκριμένα η Γουέστ Χαμ και η Μπρέντφορντ.

Μάλιστα, όπως προσθέτει το γαλλικό ρεπορτάζ, η ΑΕΚ θα συζητούσε προτάσεις που θα ξεπερνούσαν τα 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ, τονίζοντας το γεγονός ότι η πρώην ομάδα του, η Σεντ Ετιέν διατηρεί ποσοστό 30% στο ενδεχόμενο μεταγραφής του από τη συμφωνία που είχε γίνει με την ΑΕΚ όταν τον απέκτησε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα