Athens Kallithea: «Τσεκάρει» Μάρτιτς

Athens Kallithea: «Τσεκάρει» Μάρτιτς

Μαρτιτς

bet365

Μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν την Athens Kallithea είναι αυτή του «γνώριμου» του Μάσιμο Ντονάτι, Μάνουελ Μάρτιτς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Athens Kallithea, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 18 χρόνια. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων κινείται σε διάφορα μέτωπα για να καλύψει τις απαραίτητες ανάγκες του ρόστερ και μια εξ αυτών είναι στο κέντρο της άμυνας.

Όπως προκύπτει η Athens Kallithea βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Μάνουελ Μάρτιτς. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μάσιμο Ντονάτι ξέρει άριστα τον Αυστριακό κεντρικό αμυντικό, καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στην Λεγκνάγκο της τρίτης κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Υπό τις οδηγίες του Ιταλού κόουτς μέτρησε 31 εμφανίσεις, με τέσσερα γκολ και μια ασίστ. Ο 28χρονος υψηλόσωμος (1.93 μ.) δεξιοπόδαρος στόπερ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως αμυντικός μέσος.

Η ιταλική αγορά απασχολεί γενικότερα την Athens Kallithea, με τον Ντονάτι, να εξετάζει μεταξύ άλλων και δυο περιπτώσεις για τον «άσο» της ομάδας.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίεςη μοναδική περίπτωση που είναι «κλεισμένη» είναι αυτή του, Γιάννη Γκέλιου, ενώ σε προχωρημένο στάδιο είναι οι συζητήσεις και με τον Μαξιμιλιάνο Mορέιρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα