Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε καλό δρόμο του Ντραγκόφσκι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε καλό δρόμο του Ντραγκόφσκι

Νίκος Αθανασίου
ΝΤΡΑΓΚΟΦΣΚΙ

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δουλεύει την υπόθεση του Ντραγκόφσκι, η οποία δείχνει πλέον να έχει πάρει ξανά θετική τροπή, με την τελική της έκβαση να αναμένεται άμεσα.

Η έλευση του ατζέντη του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στην Αθήνα έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του τελευταίου κύκλου των συζητήσεων μεταξύ του πελάτη, της Σπέτσια και του Παναθηναϊκού.

Οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Πολωνού κίπερ είχαν φτάσει σ' ένα τέλμα, αφού υπήρχε μία οικονομική διαφορά των δύο ομάδων, η οποία ναι μεν δεν ήταν αγεφύρωτη, όμως εκείνες δεν υπαναχωρούσαν από τις θέσεις τους. Επειδή όμως οι μέρες πέρασαν, ο χρόνος άρχισε να πιέζει τις δύο πλευρές για να κλείσει το ζήτημα θετικά ή αρνητικά.

Από την μία ο Παναθηναϊκός ήθελε να προχωρήσει το σχεδιασμό του κλείνοντας το ζήτημα των τερματοφυλάκων ενώ από την άλλη η Σπέτσια ήθελε τα χρήματα για να μπορέσει να κάνεις τις κινήσεις που έχει αποφασίσει. Κάπως έτσι φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και αυτή τη στιγμή η υπόθεση αυτή έχει μπει σε καλό δρόμο, με την ολοκλήρωσή της να αναμένεται σύντομα και η θετική έκβασή της να μοιάζει το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα