ΑΕΚ, μεταγραφές: Πρόταση 4.5 εκατ. για τον Μπαρέιρο από την Παραγουάη, σύμφωνα με τον Ρομάνο

ΑΕΚ, μεταγραφές: Πρόταση 4.5 εκατ. για τον Μπαρέιρο από την Παραγουάη, σύμφωνα με τον Ρομάνο

ΜΠΑΡΕΙΡΟ

bet365

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση 4.5 εκατομμυρίων ευρώ για τον στράικερ της Σαν Λορέντζο, Άνταμ Μπαρέιρο.

Κρούση της ΑΕΚ για τον Άνταμ Μπαρέιρο της Σαν Λορέντζο! Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ένωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση 4.5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Παραγουανό σέντερ φορ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Μπαρέιρο συνιστά μια από τις περιπτώσεις που στο στρατόπεδο της Ένωσης εξετάζεται εδώ και καιρό σοβαρά από τον Ματίας Αλμέιδα και «παίζει» δυνατά, αποδεικνύοντας πόσο ψηλά έχει ανεβάσει τον πήχη η διοίκηση. Ο Παραγουανός δεν είναι ωστόσο η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται, καθώς υπάρχουν και άλλα ονόματα που βρίσκονται και σε πιο προχωρημένο στάδιο από αυτό του Μπαρέιρο.

Σύμφωνα με τον Ρομάνο, η ΑΕΚ έχει ήδη καταθέσει την επίσημη πρόταση της για τον 27χρονο σέντερ φορ και παράλληλα βρίσκεται σε επικοινωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προσφέροντας του τετραετές συμβόλαιο.

Ο Μπαρέιρο αγωνίζεται στη Σαν Λορέντζο με την οποία δεσμεύεται έως και τον Δεκέμβρη του 2025. Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος αγωνίστηκε συνολικά 21 φορές, μετρώντας επτά γκολ και μία ασίστ, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο της ομάδας του.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Παραγουάης, έχοντας φορέσει το εθνόσημο έξι φορές συνολικά, ενώ βρίσκεται και στην αποστολή της πατρίδας του για το Copa America που ξεκίνησε τα ξημερώματα. Εκτός της Σαν Λορέντζο, ο Μπαρέιρο έχει αγωνιστεί επίσης σε Νασιονάλ, Αλάνιασπορ, Σαν Λουίς και Μοντερέι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα