Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα Αρκάς ο Τσιντώτας

Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα Αρκάς ο Τσιντώτας

Τσιντωτ

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την προσθήκη του έμπειρου Έλληνα τερματοφύλακα, Παναγιώτη Τσιντώτα, o οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Στο Gazzetta διαβάσατε για τους «κλεισμένους» Νικολάι Άλχο, Παναγιώτη Τσιντώτα και Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και τώρα έχουμε ανακοινώσεις. Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του διεθνή Φινλανδού μπακ, οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση και του Έλληνα τερματοφύλακα, για την επόμενη διετία.

Ο Τσιντώτας αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ενώ έχει περάσει από Πιερικό, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν 6,5 χρόνια στην ΑΕΚ, με την οποία σήκωσε το πρωτάθλημα το 2018. Ο έμπειρος πορτιέρε θα καλύψει το κενό του Αντώνη Τσιφτσή που οδεύει προς τον ΠΑΟΚ και με τον εκ των αρχηγών της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο αναμένεται να συναγωνιστούν για τα γάντια του βασικού. Την τετράδα του «άσου» θα συμπληρώσουν οι νεαροί Φώτης Σγουρής και Νίκος Γραμματικάκης.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Έλληνα τερματοφύλακα, Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ο Τσιντώτας είναι γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1993, έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα Κ19 της Ελλάδας. Έχει εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις με συνολικά 10 συμμετοχές, ενώ το 2018 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα της ΑΕΚ.

Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έως το καλοκαίρι του 2026.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τσιντώτα στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία», αναφέρει στην ανακοίνωση της η κιτρινομπλέ ΠΑΕ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα ο 31χρονος κίπερ ανέφερε: «θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αστέρα που με εμπιστεύθηκε και μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια από τις πιο καλές και πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα. Εύχομαι τη νέα χρονιά να πέτυχουμε τους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια και υποσχέσεις, αυτό που έχω να δηλώσω προσωπικά είναι ότι θα δίνω το 100% κάθε μέρα για τον ΑΣΤΕΡΑ».

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσιντώτα σειρά παίρνει η περίπτωση του Τριανταφυλλόπουλου που αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με την Γκόρνικ και να επιστρέψει στην Τρίπολη. Από εκεί και πέρα θα πάρουν σειρά οι υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις. Στο Gazzetta διαβάσατε για το στόχο της διπλής ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή με τους Μούμο και Καραχάλιο. Ανοιχτό είναι το ζήτημα του αντι-Μιριτέλο με τους Αρκάδες να «παλεύουν» την περίπτωση του Ολλανδού Τέγιαν της πολωνικής Λοτζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα