ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: «Λούτον και Μπρέντφορντ παρακολουθούν τον Μπάμπα»

Ο Μπάμπα Ράχμαν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα

bet365

Η νέα αναφορά στην Γκάνα για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει δύο ομάδες (Λούτον, Μπρέντφορντ) από την Αγγλία για τον Ράχμαν Μπάμπα.

Το όνομα του Ράχμαν Μπάμπα «παίζει» αρκετά έντονα στην αγγλική αγορά, ενώ αντίστοιχα υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στην πατρίδα του αναφορικά με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Η επιστροφή των Πρωταθλητών Ελλάδας στο γήπεδο και η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν απασχολεί τον Τύπο στην Γκάνα μαζί με αναφορές στις καλοκαιρινές υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων» στα προκριματικά του Champions League, όπου στον δεύτερο προκριματικό θα αντιμετωπίσουν είτε την Εγκνάτια (Αλβανία) είτε την Μπάνια Λούκα (Βόσνια).

Δεν λείπουν και οι αναφορές στο ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για τον πρώην αριστερό μπακ της Τσέλσι.

«Η Λούτον και η Μπρέντφορντ φέρεται να παρακολουθούν τον διεθνή από την Γκάνα σε μια προσπάθεια να τον δελεάσουν για να επιστρέψει στην Αγγλία αυτό το καλοκαίρι», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα