ΟΦΗ: Οριστικό, στην Mumbai City συνεχίζει ο Τοράλ

ΟΦΗ: Οριστικό, στην Mumbai City συνεχίζει ο Τοράλ

Newsroom
toral_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Γιον Τοράλ ενημέρωσε τον ΟΦΗ πως αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από την ομάδα της Ινδίας και αυτόματα δεν θα συνεχίσει στους Κρητικούς.

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί από σήμερα (21/6) ο Γιαν Τοράλ, καθώς ενημέρωσε τους Κρητικούς πως δεν θα αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του έκαναν, αφού είπε το «ναι» σε αντίστοιχη ομάδας από την Ινδία η οποία και ήταν άκρως συμφέρουσα οικονομικά.

Το club της ασιατικής χώρας που τον προσέγγισε είναι η Mumbai City που τερμάτισε τη 2η θέση του εκεί πρωταθλήματος και σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες η οικονομική της προσφορά ήταν περίπου 300.000 ευρώ, ποσό που εύλογα είναι... εξωπραγματικό για τα συγκεκριμένα δεδομένα.

Ετσι ο 29χρονος ευχαρίστησε την πλευρά του ΟΦΗ για την προσπάθεια που έγινε ώστε να τον κρατήσουν στο «Γεντί Κουλέ» αλλά κλήθηκε να αρνηθεί, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο παίκτης ήταν άψογος και σωστός σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεών του με τον σύλλογο, ενώ τήρησε και όλα τα χρονοδιαγράμματα που είχαν τοποθετηθεί.

Ετσι το «διαζύγιο» είναι άκρως φιλικό και ο Τοράλ είπε «αντίο» στην ομάδα μετά από τρεις σεζόν, όπου αγωνίστηκε σε 78 ματς με τη φανέλα της και σημείωσε 15 γκολ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

“Jon σ’ ευχαριστούμε…”

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Jon Toral.

Μετά από τρία χρόνια στα «ασπρόμαυρα», διάστημα κατά το οποίο είχε 78 συμμετοχές και 17 γκολ, ο Ισπανός θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας, έχοντας όμως αφήσει το στίγμα του τόσο για το ήθος, τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του, όσο και για το υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο που επέδειξε φορώντας τη φανέλα της ομάδας μας.

Jon, σ’ ευχαριστούμε για τη σημαντική προσφορά σου κι ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Η Κρήτη θα είναι πάντα το σπίτι σου και ο ΟΦΗ η οικογένειά σου!

Οficretefc.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα