Ολυμπιακός, μεταγραφές: Το σενάριο που εμπλέκει τους Ερυθρόλευκους με τον φορ Μπόρχα (vid)

Ο Μπόρχα

bet365

Αναφορές στην Αργεντινή συνδέουν τον Κολομβιανό διεθνή σέντερ φορ της Ρίβερ Πλέιτ με τον Ολυμπιακό με την πλευρά του παίκτη πάντως να αποκλείει την πιθανότητα μεταγραφής του στην Ευρώπη.

Ο 31χρονος Μιγκέλ Μπόρχα που ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ συνδέεται σύμφωνα με αναφορές και πληροφορίες από την Αργεντινή με τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Κολομβιανός σέντερ φορ τη σεζόν 2023-2024 έχει καταγράψει 22 γκολ σε 25 αγώνες και προκύπτουν από Αργεντινή μεριά πιθανότητες είτε να κάνει κίνηση για αυτόν ο πειραϊκός σύλλογος είτε να τον κλείσει. Σύμφωνα πάντως με την πλευρά του παίκτη - με βάση τις πληροφορίες του δημοσιογράφου Χουάν Κορτέσε - δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη. Δηλαδή η πλευρά του παίκτη πάντα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο έμπειρος Κολομβιανός στην καριέρα του έχει κατακτήσει Πρωταθλήματα και σε Αργεντινή και σε Κολομβία (αλλά και σε Βραζιλία). Όπως έχει κερδίσει και άλλους τίτλους όπως το Copa Sudamericana.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα