ΑΕΚ, μεταγραφές: Καλύτερη η πρόταση της Ένωσης για τον Μπαρέιρο σύμφωνα με τους Αργεντινούς

ΑΕΚ, μεταγραφές: Καλύτερη η πρόταση της Ένωσης για τον Μπαρέιρο σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Newsroom
ΜΠΑΡΕΙΡΟ

bet365

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής η πρόταση της ΑΕΚ είναι πιο δελεαστική από εκείνη της Ρίβερ Πλέιτ για τον Άνταμ Μπαρέιρο.

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Άνταμ Μπαρέιρο. Ο Παραγουανός στράικερ είναι δεδομένα ένας από τους στόχους της Ένωσης για την κορυφή της επίθεσης, ωστόσο δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται από τον Ματίας Αλμέιδα και τα στελέχη των «κιτρινόμαυρων».

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μπαρέιρο, έχοντας προσφέρει παράλληλα και τετραετές συμβόλαιο στον 27χρονο σέντερ φορ της Σαν Λορέντζο. Στην Αργεντινή μάλιστα τονίζουν ότι η πρόταση της ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλύτερο οικονομικό επίπεδο, σε σύγκριση με εκείνη της Ρίβερ Πλέιτ η οποία έχει εδώ και καιρό στη λίστα της τον Παραγουανό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «lapaginamillonaria» η Ρίβερ προσφέρει 1.5 εκατομμύριο για τον Μπαρέιρο, έχοντας την πρόθεση να αφήσει τα 2 εκατομμύρια της οψιόν του Χοσέ Παραδέλα με τη Νεκάξα ώστε να διαγραφεί το χρέος της Μπάνφιλντ και να μπορέσει ο Μίλτον Χιμένεθ να πάει στη Σαν Λορέντζο.

Βέβαια η Σαν Λορέντζο φέρεται να επιθυμεί τουλάχιστον μια πρόταση των 3 εκατομμυρίων από τη Ρίβερ η οποία από την πλευρά της δεν δείχνει πρόθυμη να κοντράρει την πρόταση της ΑΕΚ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα