«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται από τον χειμώνα για τον Ντόμινικ Σμιντ»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται από τον χειμώνα για τον Ντόμινικ Σμιντ»

Newsroom
Ο Ντομινίκ Σμιντ της Βασιλείας

bet365

Σύμφωνα με ελβετικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ έχει ψάξει τα δεδομένα της υπόθεσης του αριστερού μπακ της Βασιλείας, Ντόμινκ Σμιντ εδώ και μήνες.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ Ντόμινικ Σμιντ συνδέεται με την ΑΕΚ, με τον Ελβετό ακραίο μπακ της Βασιλείας, που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026, να προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με το ελβετικό κλαμπ πραγματοποιώντας 41 συμμετοχές, με εννιά ασίστ και δύο γκολ.

Όπως αναφέρει η ελβετική ιστοσελίδα 20min, «η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Στίβεν Τσούμπερ είχε ενδιαφερθεί από τον χειμώνα για τον παίκτη της Βασιλείας».

Ο Σμιντ έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Βασιλείας, από την οποία είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2020 για να υπογράψει ως ελεύθερος στην Γκρασχόπερς. Στη Βασιλεία επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι. Συνολικά με την Γκρασχόπερς είχε μετρήσει 107 συμμετοχές με δέκα ασίστ και τέσσερα γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σμιντ την άνοιξη του 2023 είχε φτάσει κοντά στο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελβετίας, όταν ο Μουράτ Γιακίν τον είχε καλέσει στην αποστολή, αλλά τελικώς δεν αγωνίστηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα