ΠΑΟΚ: Νυρεμβέργη και Λουγκάνο θέλουν τον Τζίμα (vid)

ΠΑΟΚ: Νυρεμβέργη και Λουγκάνο θέλουν τον Τζίμα (vid)

Newsroom
tzimas_eyurokinisi.jpg

bet365

Η Νυρεμβέργη «πιέζει» περισσότερο για την απόκτηση με τη μορφή του δανεισμού του Τζίμα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ενδιαφέρον για τον νεαρό φορ υπάρχει και από την Λουγκάνο.

Ο Στέφανος Τζίμας είναι το next big thing του ΠΑΟΚ και μάλιστα επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο νεαρός φορ αποτελεί μεγάλο «κεφάλαιο» για τον Δικέφαλο και πλέον βρίσκεται επί τάπητος το ενδεχόμενο ώστε ο 18χρονος στράικερ να παραχωρηθεί δανεικός, με σκοπό να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ηδη μάλιστα η Νυρεμβέργη και η Λουγκάνο ενδιαφέρονται για εκείνον και μάλιστα το έντονο φλερτ που υπάρχει από το εξωτερικό, επίσπευσε τις διαδικασίες για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Η γερμανική ομάδα δε είναι εκείνη που πιέζει περισσότερο για να τον αποκτήσει και τον θέλει ώστε να τη βοηθήσει ώστε να επιστρέψει στα «σαλόνια» της χώρας της.

Πάντως εκείνος παραμένει προσηλωμένος στην προετοιμασία του με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στη σημερινή (22/6) προπόνηση σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ (σ.σ. στο 06:07 του βίντεο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα