ΠΑΟΚ: Ο Τζίμας «ψήφισε» Νυρεμβέργη και πλησιάζει σε αυτή

ΠΑΟΚ: Ο Τζίμας «ψήφισε» Νυρεμβέργη και πλησιάζει σε αυτή

Ο Στέφανος Τζίμας

bet365

Ο Στέφανος Τζίμας έχει αποφασίσει να συνεχίσει ως δανεικός στη Νυρεμβέργη και περιμένει να τα βρει ο ΠΑΟΚ με την ομάδα του Μίροσλαβ Κλόζε και του Όλαφ Ρέμπε.

Ο Στέφανος Τζίμας, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έχει προκύψει μέσα από τη συστηματική δουλειά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, πριν από δύο ημέρες συμφώνησε και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε με τίποτα να χάσει ένα πολύ μεγάλο περιουσιακό κεφάλαιο του, ενώ και η οικογένεια Τζίμα επιθυμούσε την υπογραφή ενός συμβολαίου, το πρώτο ουσιαστικά «μεγάλο» που υπέγραψε ο νεαρός επιθετικός των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Το όνομα του Τζίμα ήταν γνωστό το όνομά του στην ποδοσφαιρική πιάτσα, όπως και το έντονο φλερτ που υπήρχε από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα, από τη Γερμανία και την Ελβετία.

Το Gazzetta είχε καταγράψει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Τζίμα, η Νυρεμβέργη και η Λουγκάνο ήταν δύο ομάδες που έδειξαν το ενδιαφέρον τους και μαζί την επιθυμία τους να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Το δεδομένο ενδιαφέρον από το εξωτερικό έπαιξε καθοριστικό ρόλο κι επίσπευσε τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου, ωστόσο θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι στο συμβόλαιο του δανεισμού, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δεχθεί να μπει κάποια ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του νεαρού επιθετικού. Όπως δεν μπήκε buy out στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Κι εδώ είναι το κλειδί της υπόθεσης. Ο Τζίμας και η οικογένεια του φαίνεται να έχουν αποδεχθεί την πρόταση δανεισμού από τη Νυρεμβέργη. Από την στιγμή που η συζήτηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου τους "έδειξε" ότι είναι προτιμότερο ο Στέφανος να πάει δανεικός, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος.

Η παρουσία του Μίροσλαβ Κλόζε στον πάγκο της γερμανικής ομάδας, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, είναι στα υπέρ του ενδεχόμενου δανεισμού, όπως και το γεγονός ότι στη Νυρεμβέργη παραμένει στο πόστο του αθλητικού διευθυντή ο γνωστός μας Όλαφ Ρέμπε, ένας άνθρωπος που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη προσαρμογή του Τζίμα, ο οποίος προφανώς περιμένει να τα βρουν οι δύο ομάδες στο θέμα του δανεισμού του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα