«Η Στουτγκάρδη ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κουλιεράκη»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ

bet365

Η Στουτγάρδη «εξετάζει» το ενδεχόμενο απόκτησης του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Στουτγκάρδη ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα η γερμανική ομάδα θέλει να μπει «σφήνα» στην απόκτησή του 20χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, για τον οποίο θυμίζουμε είχε ενδιαφερθεί και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

«Δεν είναι μόνο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που έχει στραμμένο το βλέμμα της στον Κώστα Κουλιεράκη. Η Στουτγάρδη «φλέρτάρει» με τον 20χρονο. Οι Σουηβοί έχουν το επιχείρημα με το μέρος τους ότι θα ξεκινήσουν από τον όμιλο του Champions League τη νέα σεζόν. Η Στουτγάρδη έχει μεγάλη ανάγκη απόκτησης κεντρικού αμυντικού καθώς ο Ιτο μετακόμισε πρόσφατα στην Μπάγερν και ο Αντον λέγεται ότι πρόκειται να μεταγραφεί στην Ντόρτμουντ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα